Rodinný teambuilding - čo to vlastne je?

31. august 2017 galéria udalosť
Rodinný teambuilding - čo to vlastne je?

V nedeľu 27.8.2017 sa v priestoroch trenčianskeho Centra pre rodinu konal už v poradí tretí rodinný teambuilding a svoje sily si ňom zmerali dve rodiny. Nešlo však o vedomostné ani silové súťaženie a dokonca ani nešlo o súťaženie medzi rodinami. Z rodín sa totiž stali tímy, ktoré svojho tímového ducha podrobili viacerým skúškam.

Dokážeme zladiť naše pohyby? Poznáme skutočne dobre členov našej rodiny? Môžem svojim deťom veriť? Nenavedú ma na mínu? Čo chcela touto kresbou naznačiť? Ako uchytíme ten pohár s lasom? Čo je pre našu rodinu typické? Takýmto a ďalším podobným výzvam rodiny v nedeľu čelili a mnohé z nich viedli k vtipným momentom.

A práve takéto momenty a zážitky sú jedným z hlavných dôvodov, prečo rodinné teambuildingy pripravujeme. Chceme, aby mali rodiny možnosť byť spolu, aby mohli spolu tráviť voľný čas a aby si spolu vytvárali spoločné zážitky, na ktoré môžu neskôr spomínať a schuti sa zasmiať. Netreba sa však obávať, že je potrebná špeciálna príprava. My vám pripravíme program a čosi na zahryznutie, vám stačí prísť, odložiť ostych či strach a užiť si čas s rodinou.

Rodinné teambuildingy plánujeme organizovať raz do mesiaca, zväčša každú tretiu nedeľu v mesiaci. Teambuildingy sú venované rodinám s deťmi, ktoré sú staršie ako 12 rokov, dvere sú však otvorené aj pre rodiny s dospelými deťmi, či pre viacgeneračné rodiny.

 

Čo povedali o poslednom rodinnom teambuildingu účastníci?

Nevedela som presne, čo nás čaká. Ukázalo sa, že je to séria hier a úloh, ktoré sa dajú hrať s väčšími deťmi. S našimi deťmi sme sa hrávali oveľa viac, keď boli malí... toto bol taký príjemný návrat späť. Dokonca aj náš tínedžer to znášal dobre. Je to čím ďalej tým väčší problém tráviť čas spoločne, lebo u nás si každý na hranie radšej zapne počítač. Odporúčam zakončiť spoločnou dobrou zmrzlinou alebo cukrárňou.

Marika


Pozrite si aj udalosť v kalendári a fotky k tomuto článku.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024: Pohľad na úspešný vzdelávací program

23. apríl 2024

V období od 15. januára do 21. marca 2024 sa uskutočnil kurz "Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024", zameraný na vzdelávanie dôchodcov.

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga