Ako bolo na Dni rodiny?

23. máj 2016

V nedeľu 15. mája 2016 sme spoločne prežili prvý Deň rodiny v Trenčíne. Popoludnie plné zábavy, hier, súťaží, vystúpení šikovných detí, ale aj piesne a slovo Lámačských chvál.

A ako ste ho prežili vy?

Požehnaný čas s plnohodnotným programom a známymi ľuďmi... Páčil sa nám Smejko a Tanculienka, Lámačské som si užila sólo, načerpala trochu duchovna do víru môjho života. Ďakujeme za každú časť programu, lebo boli pripravené s láskou a obetou. Náš Boh sa oslávil aj na verejnosti.
Kováčovci 

Sme radi, že sme mohli spolu s inými rodinami osláviť silu a trvalú hodnotu rodiny; sviatostného manželstva a otvorenosti prijimania detí navzdory spoločenskému tlaku, ktorý nám diktuje cestu sebeckosti, pohodlnosti a konzumného napĺňania vlastných potrieb. Tiež nás povzbudilo otvorené svedectvo Braňa Letka o živote s Bohom. Ďakujeme, že sme spolu s Braňom a Lámačskými chválami mohli vzdávať vďaky nášmu Bohu.
Vaskovci

Bolo to popoludnie plné zábavy, priateľov, naplnené láskou a pohostinnosťou. Stretli sme neskutočne veľa priateľov a známych, s ktorými si vždy máme čo povedať. Deti dostali všetko, po čom túžili - Eliška maľovanie na tvár a divadielko, Dávidko rambo dráhu a bláznenie s kamarátmi, Viktor sa vyskákal v skákacom hrade, Adam s Klárou boli na mestskej veži a vychutnali si koncert, aj guláš bol výborný, skrátka každý bol spokojný a našiel si to, čo chcel vyskúšať, čo ich baví. Sme radi, že sme sa tohto všetkèho zúčastnili.

Včera sme sa s rodinou zúčastnili na Dni rodiny na Mierovom námestí v Trenčíne (aj keď nie sme Trenčania). Chceme prejaviť veľký obdiv a uznanie všetkým, ktorí toto skvelé podujatie pripravili. Prajeme Vám, aby Vám nadšenie, s akým pracujete pre dobro rodín, vydržalo, aby ste sa nedali znechutiť mnohými prekážkami, ktoré budú na Vás číhať, pretože pracovať pre zdravé manželstvá a rodiny sa oplatí. Ste pre Trenčín (a okolie) veľkým požehnaním. Nech Vás Boh za Vašu snahu hojne odmení.
Plevovci

V májové nedeľné popoludnie sme sa s našimi dvoma deťmi zúčastnili prvého trenčianskeho Dňa rodiny. Boli sme veľmi milo prekvapení množstvom atrakcií a pestrosťou programu. Veľmi sme ocenili aj ochotu animátorov a všetkých dobrovoľníkov, ktorí na námestí strávili takmer celý deň, na prvý pohľad bolo jasné, koľko práce bolo za týmto podujatím.
Celú akciu ako manželia hodnotíme veľmi pozitívne, keďže v dnešnej dobe sa nájde množstvo iných dôvodov na organizovanie stretnutí, ale téma rodiny, ozajstného základu spoločnosti, sa javí čoraz menej atraktívnou. Nehovoriac o tom, že ako kresťania sa prezentujeme viac menej iba v kostoloch. Myslím si, že akciu dobre vnímali aj náhodní okoloidúci.
Takže veľmi pekne ďakujeme všetkým ochotným za kresby na tvárach, opečiatkované ruky a kriedu na zvyšku tela. Mohli sme sa aspoň na chvíľu vytrhnúť z každodenného kolotoču a vidieť, že deti sú naozaj šťastné, keď nás rodičov vidia spolu ako rodinu. Do budúceho ročníka plánujeme ešte vylepšiť hod plienkou v Rambodráhe, s touto aktivitou u nás problém nemáme.

 

 

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024: Pohľad na úspešný vzdelávací program

23. apríl 2024

V období od 15. januára do 21. marca 2024 sa uskutočnil kurz "Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024", zameraný na vzdelávanie dôchodcov.

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga