Deň dobrovoľníkov - ocenili sme našich dobrovoľníkov

23. november 2016 galéria
Deň dobrovoľníkov - ocenili sme našich dobrovoľníkov

Už prešiel viac ako rok, odkedy vzniklo Centrum pre rodinu v Trenčíne a dobrovoľníci sú jeho nevyhnutnou a nepostrádateľnou súčasťou. Bez nich by jeho existencia a chod neboli možné. V nedeľu 20. novembra 2016 od 14.00 sa spoločne stretli tí, ktorí si našli cestu do CPR a spoločne strávili čas a podelili sa nad prežitým.

Ani z ďaleka nebolo možné poďakovať všetkým dobrovoľníkom, ktorí nezištne pomáhajú s jeho prevádzkou, organizáciou, či kreatívnymi nápadmi. Ale 55 prítomných dobrovoľníkov vytvorilo na Farskej ulici č. 12 príjemnú atmosféru. V krátkej prezentácii sme sa pozastavili pri tom, čo sa nám za uplynulé obdobie podarilo a za čím je množstvo dobrovoľníckeho času a energie. Nechceme zostať stáť na jednom mieste, ale radi by sme sa vzájomne posúvali ďalej. Na spoločnom stretnutí bola predstavená a načrtnutá vízia ďalšieho smerovania aktivít a činností centra. Plány sú odvážne, ale veríme, že s Božou pomocou sa nám ich podarí naplniť. Máme sa na čo tešiť!

Pochutili sme si na výborných koláčikoch a tiež vychýrenom a osvedčenom guláši pána dekana so "zázračnými" účinkami. Nechýbal punč, ale aj špeciálna Alenkina pozornosť - narodeninová torta Centra pre rodinu. Nie je v našich silách vyčísliť hodnotu práce, ktorú všetci prítomní, ale aj neprítomní dobrovoľníci odviedli, preto sme aspoň drobnou pozornosťou v podobe hrnčekov s logom CPR poďakovali všetkým, ktorí prišli.

Dúfame, že rady dobrovoľníkov sa budú do budúcna rozrastať a že tí, ktorí si už našli cestu do CPR, zostanú i naďalej verní tomuto mladému projektu v našom meste a že budeme môcť počítať s ich ochotnými rukami a nápadmi. Priestoru na ich realizáciu je stále dostatok.

Veľké ĎAKUJEME za Vás, za Vašu pracovitosť, ochotu a kreativitu.


Gabriel Chromiak,
predseda o. z.


Pozrite si aj fotky k tomuto článku.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024: Pohľad na úspešný vzdelávací program

23. apríl 2024

V období od 15. januára do 21. marca 2024 sa uskutočnil kurz "Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024", zameraný na vzdelávanie dôchodcov.

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga