Dobrovoľníci, ďakujeme!

25. september 2022 udalosť
Dobrovoľníci, ďakujeme!

Dobrovoľníci, ďakujeme - Deň vďakyvzdania

Prečo Deň vďakyvzdania? Nepreháňame to s tými americkými sviatkami? Aj na takéto otázky sme boli nútení odpovedať, akonáhle boli jasné výsledky verejného hlasovania v rámci Participatívno – komunitného rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja, kde sme boli podporení. Verím, že aj vďaka mnohým dobrovoľníkom. Je nad slnko jasnejšie, že Centrum pre rodinu by nemohlo bez týchto podporovateľov a dobrovoľníkov fungovať. Celá existencia centra je odkázaná na službu výnimočných ľudí - dobrovoľníkov, ktorí sú ochotní obetovať svoj voľný čas pre dobrú vec. Či už ide o prípravu snúbencov, sprevádzanie manželov, vzdelávanie seniorov, programy pre študentov a dospievajúcich tínedžerov. Veľké množstvo času venujú aj prevádzke komunitnej kaviarne Káčko, ako aj údržbe záhrady, či organizovaní výletov a podujati (Deň rodiny, Večer s literatúrou, Národný týždeň manželstva a podobne). Jednoducho za všetkými aktivitami a činnosťami sú ľudia s veľkým srdcom pre službu druhým - dobrovoľníci. Takisto si vážime, že za drvivou väčšinou aktivít stoja dobrodinci a podporovatelia, ktorí prispievajú svojimi talentami a schopnosťami k ich úspešnej realizácii. 

V piatok 16.9.2022 popoludní sa po dvojročnej prestávke v Malej farskej záhrade stretlo asi 70 podporovateľov a dobrovoľníkov (a to neboli z ďaleka všetci), pre ktorých bol pripravený tzv. Deň vďakyvzdania - priestor pre stretnutia a prehĺbenie priateľstiev, prepojenie generácii, príjemné rozhovory, dobré jedlo. Hudobne spríjemňoval a doprevádzal tento čas Juraj Holoda, ktorý svojou produkciou dotvoril atmosféru celého večera. Nielen pre súťaživých bol pripravený kvíz a kalčetový turnaj, ktorý nemal porazených. 

Táto príjemná akcia by sa nemohla v takomto formáte uskutočniť bez podpory Trenčianskeho samosprávneho kraja, ktorý prostredníctvom Participatívneho komunitného rozpočtu podporil toto podujatie a tým aj dobrovoľnícku službu a nezištnú pomoc rodinám a jednotlivcom okolo nás.

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli, ale najmä vám všetkým, ktorí stojíte pri centre. Vďaka vám, drahí dobrovoľníci, sa môžu realizovať a poskytovať služby a aktivity súčasného rozmeru. Vy ste tou nádejou, že zvládneme aj také výzvy, ktoré sú pred nami (ako napr. rekonštrukcia a obnova centra), lebo všetci spoločne sme Centrum pre rodinu.

ĎAKUJEME


Pozrite si aj udalosť v kalendári k tomuto článku.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

2% pre CPR Trenčín 2024

23. január 2024

Ak chcete prejaviť podporu centru pre rodinu, darujte percentá z vašich daní nášmu občianskemu združeniu CPR Trenčín. Váš záujem a podpora nás posúva ďalej. Ďakujeme.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga