Kurz symptotermálnej metódy prirodzeného plánovania rodičovstva jar 2017

11. apríl 2017 galéria udalosť
Kurz symptotermálnej metódy prirodzeného plánovania rodičovstva jar 2017

Od januára až do marca sa v priestoroch Centra pre rodinu 3 krát stretlo na 2 až 3 hodiny 13 - 15 manželských a snúbeneckých párov, aby spoznali a zároveň sa aj naučili používať symptotermálnu metódu prirodzeného plánovania rodičovstva.

Pod odborným vedením lektorov - manželov Petra a Zuzky Koštálovcov si rozširovali svoje znalosti o fyziológii ženskej plodnosti, určovaní plodných a neplodných období, nepravidelných cykloch, pomoci v docielení tehotenstva, ekologickom kojení a návrate plodnosti po pôrode. Zároveň si účastníci kurzu mohli prakticky vyhodnocovať vlastné záznamy v tabuľkách, ktoré si v medziobdobí jednotlivých stretnutí zapisovali.

Kurz symptotermálnej metódy bol v Trenčíne opäť po viac ako ročnej prestávke, o čom svedčí aj zvýšený záujem párov. Veríme, že sa nám podarí uspokojiť dopyt a tento rok na jeseň ponúknuť termín pre ďalších záujemcov. Ak sa chcete v budúcnosti zúčastniť kurzu, svoj predbežný záujem môžete nahlísiť na e-mail adrese info@cprtrencin.sk. Budeme vás kontaktovať, keď bude známy presný termín.  

 

O tom, že kurz naplnil očakávania nielen organizátorov, ale aj účastníkov svedčia ich slová.

Kurz STM hodnotíme s manželom veľmi pozitívne. Bol pre nás takou Božou odpoveďou na našu otázku ako žiť manželskú čistotu v nejasnom období po pôrode, kedy sme sa vôbec nevedeli zorientovať v našej plodnosti. Ukázal nám, že existuje možnosť prirodzeným a zároveň efektívnym spôsobom, založeným na moderných medicínskych poznatkoch, poznať a regulovať svoju plodnosť v akomkoľvek období života. Vďaka účasti na ňom dokážeme prežívať túto oblasť nášho manželstva radostnejšie, bez zbytočného strachu. Manžel je rád, že je konečne „v obraze“, čo ho vedie k väčšej zodpovednosti a ja som rada, že na to nie som sama, ale môžeme spolu tieto veci zdieľať, spolupracovať.
Manželia Košťálovci boli veľmi sympatickí, príjemní, viedli kurz zrozumiteľným a zároveň odborným spôsobom, s možnosťou individuálneho poradenstva, určite odporúčame.

Renáta a Lukáš


Dôvod prečo sme absolvovali kurz PPR bolo pochopiť ženskú plodnosť a nájsť v nej logické pravidlá. Ako manželia sme sa rozhodli žiť v manželskej čistote a kurz nám dopomohol k pochopeniu pravidiel plodného a neplodného obdobia počas cyklu. Tento spôsob manželského spolunažívania dáva manželom pokoj a posväcuje ich vzťah.

Jarka a Vašek


Pozrite si aj udalosť v kalendári a fotky k tomuto článku.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

2% pre CPR Trenčín 2024

23. január 2024

Ak chcete prejaviť podporu centru pre rodinu, darujte percentá z vašich daní nášmu občianskemu združeniu CPR Trenčín. Váš záujem a podpora nás posúva ďalej. Ďakujeme.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga