Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Korona a zrkadlo

21. január 2021

Korona, korona, korona… už sme o nej počuli všetko, čítali sme mnohé štúdie, názory aj prognózy. Väčšina z nás už začala toto slovo podvedome vypúšťať. Ale akokoľvek si zakrývame oči a uši, korona je stále tu. Naše deti sa stále (ne)učia z domu, mnohí sme stále na home office, a keď nebodaj vyjdeme von, tak bez rúška ani krok. Dokedy ešte? To je otázka, ktorú si kladieme. No odpoveď nám nikto negarantuje. V našich životoch s presne plánovaným denným programom, krúžkami, dovolenkou, služobnými cestami je zrazu niečo nevypočitateľné, ťažko zrozumiteľné aj pre najšpičkovejších vedcov našej planéty.

Adventné víkendy zrušené

10. december 2020

Vzhľadom k aktuálne prijatým epidemiologickým opatreniam štátnych orgánov sme sa rozhodli pristúpiť k zrušeniu adventných víkendov, ktoré mali byť počas nasledujúcich víkendov 12.12 - 13.12 a 19.12 - 20.12.2020.

Hviezdy deťom 2020

24. november 2020

Hviezdy deťom poďakovanie

Podpora rodinných vzťahov v slovensko-českom hraničnom regióne

11. november 2020

Centrum pre rodinu Trenčín uzatvorilo so Žilinským samosprávnym krajom Zmluvu o poskytnutí nenávratného finančného príspevku z Fondu malých projektov. Príspevok nám umožní v spolupráci s cezhraničným partnerom Centrem pro rodinu a sociálni pěči Ostrava realizovať spoločný projekt s názvom Podpora rodinných vzťahov v slovensko-českom hraničnom regióne (OTEC a ...). 

Prestaňme myslieť na koronavírus

9. november 2020

Centrum pre rodinu Trenčín uzatvorilo so Žilinským samosprávnym krajom Zmluvu o poskytnutí nenávratného finančného príspevku z Fondu malých projektov. Príspevok nám umožní v spolupráci s cezhraničným partnerom Centrem pro rodinu a sociálni pěči Ostrava realizovať spoločný projekt s názvom Podpora rodinných vzťahov v slovensko-českom hraničnom regióne (OTEC a ...). 

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2021 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Tvorba web stránok - Ján Ďuriga