Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Ako bolo na Dni rodiny 2019

30. máj 2019

Opäť po roku patrilo nedeľné popoludnie na Mierovom námestí v Trenčíne rodinám. Po štvrtýkrát obsadili otcovia, mamy, deti i starí rodičia centrum mesta, aby osviežili svojou prítomnosťou nielen tento priestor, ale súčasne dosvedčili, že život v rodine stojí za to.

Študentský deň Silná káva

29. máj 2019

Prvý májový deň sa priestory Centra pre rodinu zaplnili mladými ľuďmi. Dôvodom pre takúto kumuláciu stredoškolákov bolo podujatie s názvom Silná káva. A čo bolo obsahom? Zábavný študentský kvíz, hry pre študentov, kalčeto, ale hlavne hodinové diskusné bloky so zaujímavými ľuďmi na témy, ktoré hýbu svetom mladých. Veď posúďte sami. 

Stretnutie s Renátou Ocílkovou v Trenčíne

6. máj 2019

Keď mala pani Renáta devätnásť, bola čerstvo zaľúbená maturantka. Práve v rozkvete života jej diagnostikovali zhubný nádor, ktorý podľa odborných kníh rýchlo postupuje a všade metastázuje. Po odstránení tumoru nasledovalo polročná liečba chemoterapiou, ktorá mohla predĺžiť jej život aspoň o niekoľko mesiacov. Napriek negatívnym výsledkom, nezlučiteľných so životom, mala okolo seba ľudí, vrátane rodiny a priateľov, ktorí verili, že Bohu nič nie je nemožné. 

Výstava obrazov autorky Michaely Rónaiovej

24. apríl 2019

V priebehu mesiaca máj si môžete v Centre pre rodinu pozrieť výstavu obrazov mladej autorky Michaely Rónaiovej.

Deň rodiny v Trenčíne 2019

11. apríl 2019

Prijmite naše pozvanie na 4. ročník podujatia Deň rodiny v Trenčíne, ktorý sa bude niesť v duchu motta: “V obci i meste rodina na prvom mieste”.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2019 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Tvorba web stránok - Ján Ďuriga