Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Zefektívnenie nakladania s odpadmi

15. október 2019

Centrum pre rodinu Trenčín spravuje budovu na Farskej ulici č. 12, Trenčín, v ktorej prevádzkuje Komunitnú klubovňu - Káčko. Je to miesto, kde sa môžu návštevníci porozprávať s priateľmi a známymi, prípadne zoznámiť s novými ľuďmi. Počas jej otvorenia je členom klubovne k dispozícii občerstvenie a možnosť posedieť pri šálke kávy, či dobrom čaji. Charakter a povaha takéhoto zariadenia vytvára priestor pre vznik a tvorbu odpadu, ktorý zaťažuje priestory a hlavne životné prostredie. Trenčiansky samosprávny kraj v rámci grantového environmentálneho programu Zelené oči, ktorý tvorí súčasť projektu Zelená župa, podporil Centrum pre rodinu Trenčín v projekte s názvom Zefektívnenie nakladania s odpadmi a ich triedenie v priestoroch CPR Trenčín.

Hviezdy deťom 2019

10. október 2019

Predposlednú júnovú nedeľu sa Centrum pre rodinu Trenčín opätovne spolupodielalo na organizovaní už 11. ročníka športovo - charitatívneho podujatia s názvom HVIEZDY DEŤOM.

Otec a dcéra 2019

27. september 2019

V dňoch 12. - 15. septembra sa v dome prijatia pre rodiny Rodinkove v Belušských Slatinách uskutočnil už po 4. krát víkendové podujatie pre otcov a násťročné dcéry podporujúce budovanie vzájomných vzťahov.

Otec a syn Skalka 2019

27. september 2019

Na konci prázdnin opäť prežili otcovia so svojimi dospievajúcimi synmi päť dní na pútnickom mieste v Skalke nad Váhom.

Denný letný tábor 2019

11. september 2019

Letné prázdniny sú za nami. Už sme si nádejne mysleli, že nás cez leto bude čakať dlhá dovolenka :) Predsa sa však podarila naplniť i naša túžba nájsť sponzora a zorganizovať Denný letný tábor pre deti. Hlavne pre tie, ktoré by sa na bežný - komerčný tábor z finančných dôvodov nedostali.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2019 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Tvorba web stránok - Ján Ďuriga