Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Stretnutie lektorov kurzov prípravy na manželstvo s otcom biskupom v Trenčíne - ako ďalej?

12. január 2022

Nedeľa 9.1.2022 bola pre niektoré manželské páry z Trenčína a okolia výnimočná. Nielen pre romantické zimné počasie s poletujúcim snehom, ale aj pre horúci guláš a výborné koláče pripravené v Centre pre rodinu v Trenčíne.

A je to tu znova

2. december 2021

Po polroku relatívne pokojného obdobia sa nám vrátil lockdown, teda „obmedzovač pohybu“, ktorý každý nejakým spôsobom zvládame, alebo aj nezvládame...

Lampiónový sprievod Sv. Martina 2021

20. november 2021

Po dvoch rokoch sa opäť rozžiarili tváre starších, mladších i najmenších detí počas Lampiónového sprievodu sv. Martina, ktorý sa konal v piatok 12. novembra.

Realizácia projektu Pódiové zátišie

16. november 2021

Centrum pre rodinu Trenčín zrealizovalo vďaka podpore Trenčianskeho samosprávneho kraja v rámci environmentálneho programu Zelené oči projekt s názvom Pódiové zátišie.  Cieľom projektu bola úprava priestoru v okolí pódia tak, aby z neho vznikla príťažlivá zóna, ktorá by zapadla do celkového vzhľadu. Podmienkou bolo zachovanie a zlepšenie kvality prostredia na využívanie pre pravidelné akcie ako napr. detské divadielko, diskusie, kvízy, či koncerty. Motiváciou pre úpravu tejto časti záhrady bola potreba sfunkčniť a  a upraviť tento zanedbaný priestor.  Zámerom bolo, aby v rámci tohto priestoru za pódiom ako aj povedľa neho, vznikla príjemná oddychová zóna, kde si môžu návštevníci posedieť, a zároveň vytvoriť  zázemie pre účinkujúcich.

Nakupujete cez internet?

29. október 2021

Podporte nás pri nakupovaní v internetových obchodoch, bez toho, aby vás to stálo jediný cent navyše. Ak nakupujete cez internet a chcete nás zároveň podporovať, pridajte si do prehliadača tohto pomocníka: https://dobromat.sk/rozsirenie/pridat Tento pomocník pri návšteve internetového obchodu zariadi to, že časť vašej útraty poputuje na podporu našich aktivít. Ak si pomocníka nepridáte, je potrebné pred každým nákupom navštíviť stránku https://dobromat.sk Na stránke vyberte obchod, v ktorom chcete nakúpiť a naše združenie CPR Trenčín. Následne budete presmerovaní do vybraného internetového obchodu, v ktorom môžete nakúpiť. Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu príspevok. Dobromat ho následne pošle na náš účet a my ho použijeme na našu činnosť. Dôležité je vedieť to, že cena nákupu zostáva rovnaká. Nezáleží na tom, či sa do internetového obchodu dostanete cez Dobromat alebo priamo. Používanie Dobromatu, vás nestojí ani cent navyše. Aj napriek tomu nám však svojím nákupom prispejete sumou vo výške niekoľkých %.ĎAKUJEME!

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2022 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Tvorba web stránok - Ján Ďuriga