Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Čo mi dal Otec & syn

4. október 2021

Čas strávený počas akcie Otec a syn bol pre mňa i pre môjho syna prínosom. Mali smena seba čas, mohol som syna bližšie spoznať. Snažil som sa ho počúvať, hlbšie prenikať dojeho problémov, nazerať na to, čím žije.

Večer s literatúrou

27. september 2021

V stredu, 22.9.2021 o 18.30 v záhrade CPR čítala maliarka o maliarke. Mgr. Alena Teicherová pútavo prečítala dve ukážky z knihy Posledná k&k barónka od Silvestra Lavríka o Margite Csóbelovej, barónke, maliarke a poslednej majiteľke kaštieľa Strážky. Pani Teicherová, ktorá sa venuje okrem iných výtvarných techník aj ikonopisectvu, dotvorila priestor pod hradbami svojimi ikonami a umocnila tým príjemný umelecký zážitok z večera. 

Afrika v Centre

6. september 2021

Začiatok školského roka sme v CPR odštartovali príjemným pobedím a kvalitnou hudbou. Hlavnou témou bola Afrika - konkrétne maličká africká krajina Burundi, o ktorej nám prišla porozprávať Anička Pyšná.

Bolo nás počuť

27. august 2021

V jeden teplý augustový pondelok sa kopa detí hrnie do záhrady CPRka. Už od skorého rána tu počuť radostný smiech a džavot tridsiatky veselých detí, ktoré sa práve v tento deň vydajú spolu s niekoľkými animátormi na dobrodružnú cestu detského tábora Centra pre rodinu v Trenčíne.

Otec a syn junior - cesta za dobrodružstvom 2021

16. august 2021

Teší 12-ročný chalan na víkend strávený s otcom? Ten môj áno - a nie je to hocijaký víkend. On už vie, že zažijeme dobrodružstvo a adrenalín so správnou partiou na čele s kapitánom Rasťom a duchovnou podporou - otcom Martinom. Vie to preto, lebo sme tento rok absolvovali už piaty ročník akcie Otec a syn - junior. Opäť to bol pre nás úžasný čas.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2021 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Tvorba web stránok - Ján Ďuriga