Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

16. ročník podujatia Hviezdy deťom - boli sme pri tom

28. jún 2024

Trenčín sa opäť stal dejiskom významného charitatívneho podujatia „Hviezdy deťom“, ktoré prebehlo už po šestnásty krát a opäť na Štadióne Sihoť, kde celá myšlienka pred rokmi začala.

Neplatení hrdinovia - uspeli sme v hlasovaní na podporu nášho projektu

18. jún 2024

Centrum pre rodinu v Trenčíne za dobu svojej existencie funguje do veľkej miery na práci dobrovoľníkov. Postupom času sa nám darí pracovať s dobrovoľníkmi systematickejšie. Zapojili sme sa do Participatívneho komunitného rozpočtu TSK s projektom "Neplatení hrdinovia". Cieľom projektu bolo podporiť a rozšíriť dobrovoľníctvo, ktoré je kľúčové pre naše centrum.

Akcia Otec a dcéra jún 2024 v Pastoračnom centre Jonatán

13. jún 2024

Od 6. júna do 9. júna 2024 sa v Pastoračnom centre Jonatán konala výnimočná akcia zameraná na budovanie vzťahu medzi otcom a dcérou. Na tento predĺžený víkend sa stretlo 13 párov, kde dievčatá vo veku 14 až 16 rokov spoločne so svojimi otcami prežívali nezabudnuteľné chvíle plné zážitkov, dobrodružstiev a vzájomného spoznávania.

Akcia Otec a dcéra v Pastoračnom centre Jonatán

13. jún 2024

Od 6. júna do 9. júna 2024 sa v Pastoračnom centre Jonatán konala výnimočná akcia zameraná na budovanie vzťahu medzi otcom a dcérou. Na tento predĺžený víkend sa stretlo 13 párov, kde dievčatá vo veku 14 až 16 rokov spoločne so svojimi otcami prežívali nezabudnuteľné chvíle plné zážitkov, dobrodružstiev a vzájomného spoznávania.

Otec & syn na mori 2024 - Dobrodružstvo na Jadrane

10. jún 2024

V máji sa uskutočnila nezabudnuteľná plavba určená na prehĺbenie vzájomných vyťahov otcov a synov, ktorú organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín. Tento jedinečný program, ktorý trval od soboty 11. mája do soboty 18. mája, priniesol do života účastníkov mnoho vzácnych okamihov. Na palubách dvoch desaťmiestnych lodí typu Dufour sa plavilo 8 párov otcov a synov, animátor, kňaz a 2 kapitáni.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga