Ochrana osobných údajov

Pokiaľ ste našim klientom, partnerom, dobrovoľníkom, odberateľom noviniek alebo účastníkom nami organizovanej súťaže, zverujete nám svoje osobné údaje. My zodpovedáme za ich ochranu a bezpečnosť. Zoznámte sa prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov).

Sme občianske združenie CPR Trenčín, o.z., IČO 42378541, so sídlom Farská 12, 911 01 Trenčín. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese info@cprtrencin.sk.

Kurzy, workshopy a ďalšie aktivity

V prípade, že sa prihlásite na niektorý z našich kurzov, workshopov alebo ďalších aktivít, ktoré organizujeme, budeme na základe právnej povinnosti spracúvať vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a poštová adresa za účelom fakturácie platby za kurz. Ďalej budeme na základe oprávneného záujmu spracúvať vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo za účelom organizácie a poskytovania dodatočných informácií o kurze. Uvedené osobné údaje budeme uchovávať po dobu dvoch rokov od konania kurzu.

Zmluvný vzťah

V prípade, že ste s nami v zmluvnom vzťahu, spracúvame za účelom plnenia danej zmluvy vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, dátum narodenia, číslo OP, bankové spojenie a podpis. Pokiaľ sa jedná o zmluvu s právnickou osobou, spracúvame osobné údaje jednateľa alebo poverenej osoby firmy v rozsahu meno, priezvisko a podpis. Osobné údaje sú uchovávané počas platnosti danej zmluvy a ďalších desať rokov po skončení platnosti. Údaje postupujeme účtovníčke.

Dobrovoľníci

V prípade, že sa rozhodnete stať sa dobrovoľníkom Centra pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, poštovú adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo a dátum narodenia. Tieto údaje potrebujeme na to, aby sme vás mohli kontaktovať a informovať vás o aktivitách, pri ktorých organizácii je potrebná pomoc dobrovoľníkov. Budeme ich uchovávať päť rokov od udelenia vášho súhlasu, prípadne päť rokov od vašej poslednej účasti na niektorej z našich aktivít.

Zasielanie noviniek

Pokiaľ sa prihlásite na odber noviniek o Centre pre rodinu, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko a e-mailovú adresu a analytické údaje - či bol mail otvorený a na ktoré odkazy v e-maili bolo kliknuté. Účelom spracúvania týchto údajov je zasielanie informácií o našej činnosti, plánovaných aktivitách a novinkách. Analytické údaje nám pomáhajú pripraviť e-maily intuitívnejšie a používateľsky príjemnejšie. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu a budeme ich na základe súhlasu poskytovať spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, ktorej produkt MailChimp používame na zasielanie noviniek.

Súťaže

Pokiaľ sa prihlásite do nami organizovanej súťaže, budeme na základe vášho súhlasu spracúvať vaše meno, priezvisko, e-mailovú adresu, telefónne číslo a mesto/obec trvalého bydliska. Účelom spracúvania je vyhodnotenie súťaže a odovzdanie prípadnej výhry. Údaje budeme uchovávať päť rokov od udelenia súhlasu. Mená výhercov a mesto/obec ich trvalého bydliska zverejňujeme na našich webových stránkach.

Vaše práva

V prípade, že spracúvame vaše osobné údaje, máte právo na prístup k týmto údajom a k informáciám o povahe spracúvania. Máte tiež právo na opravu či obmedzenie spracúvania a v prípade, že právnym základom pre spracúvanie je súhlas, máte právo na výmaz týchto údajov.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Pomocná ruka Ukrajine

28. jún 2022

Po 24. februári, v dôsledku vypuknutia vojenského konfliktu u našich susedov, začali aj k nám do Trenčína prichádzať obyvatelia Ukrajiny. Mnohé organizácie neváhali a rýchlo zareagovali poskytovaním pomoci ľuďom, ktorí často zanechali svoje rodiny a takmer celé životy doma na Ukrajine. V CPR Trenčín sme sa takisto rozhodli podať im pomocnú ruku a vytvorili sme formát popoludní so slovenčinou.

Deň rodiny v Trenčianskom parku nesklamal

26. máj 2022

Park pri stanici v Trenčíne v nedeľu 15.5.2022 ožil nevšedným spôsobom. O 14:00 totiž odštartovala tohtoročná oslava Dňa rodiny. Začali sme svätou omšou, ktorú na pódiu v parku zahájil vdp. Juraj Križan. Rodiny sa priebežne schádzali aj vďaka ponuke bohatého kultúrno-zábavného programu a rôznych sprievodných aktivít.

Rekonštrukcia Centra pre rodinu 3 - 2 - 1 - štart!

28. apríl 2022

Centrum pre rodinu Trenčín sa nachádza na medzníku a stojí pred náročnou etapou svojej existencie. Pred 6 rokmi, keď CPR začínalo, nás ani vo sne nenapadlo, do akých rozmerov sa dostaneme.

Slávnostné posvätenie Sochy Rodiny

26. apríl 2022

Rok 2021 bol pre Centrum pre rodinu Trenčín výnimočný, oslávili sme 6. výročie vzniku nášho občianskeho združenia. Za posledný rok sa udialo mnohé. Postupnými malými krokmi sa posúvame vpred - smerom k rekonštrukcii nášho priestoru a priľahlej záhrady. 

Krížová cesta rodín

11. apríl 2022

V nedeľu 3. apríla zorganizovalo centrum pre rodinu v rámci pôstneho obdobia Krížovú cestu pre rodiny. Konala sa na kalvárií v Dolnej Porube, ktorá je obcou s dušou v srdci Strážovských vrchov.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2022 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga