Národný týždeň manželstva 2021

25. január 2021
Národný týždeň manželstva 2021

Pandémia mení naše plány, ale Národný týždeň manželstva zostáva.

Už sme si zvykli na kampaň Národný týždeň manželstva (NTM). Je inšpiráciou na reštart manželstva, ktorým sa snažíme zviditeľniť krásu a význam manželstva. Chceme poukázať na to, že sa oplatí byť spolu a spolu bojovať proti svojim slabostiam. Nielen počas jedného týždňa chceme namiesto pandémie koronavírusu pandémiu tolerancie, lásky a obnovy manželského záväzku.

Tohtoročnou témou NTM je “Bezpečne v manželstve”. Dnes, kedy je bezpečnejšie udržiavať si od druhých fyzický odstup, je o to dôležitejšie nepodceňovať blízkosť v manželstve. Blízkosť - fyzická aj duševná - nás chráni pred smrteľným vírusom nespokojnosti, osamelosti či neistoty. Dáva nám bezpečie.

Aby sme si mohli byť blízki, musíme medzi sebou zbúrať múry predsudkov, kritiky, vlastných predstáv o druhom. Je to veľké dobrodružstvo, do ktorého vstupuje Boh. Narozdiel od iných dobrodružstiev, toto sa najlepšie žije vo všednosti, kedy nás nerozptyľujú iné, nedôležité veci. Práve súčasná situácia nám ponúka všednosť priam na tanieri. Využime ju pre svoje manželstvo a búrajme múry, ktoré sa nám vo všednosti najlepšie odhaľujú.

Centrum pre rodinu Trenčín vám ponúka 7-dňovú inšpiráciu, ako prežiť dobrodružstvo v manželstve s Bohom. Každý deň vás vovedie do zázrakov, ktoré môžete zažívať v manželstve aj vo vzťahoch k svojim blízkym. Ak máte záujem o 7-dňový program Dobrodružstvo v manželstve s Bohom, stačí kliknúť. Jednotlivé dni pozveme Ježiša kráčať s nami po vode, utíšiť búrku, premeniť vodu na víno či pošliapať s nami hadovi hlavu. A to všetko vo “všednosti” každého dňa.

Ďalšie informácie nájdete už čoskoro na našom webe i facebooku.

 

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024: Pohľad na úspešný vzdelávací program

23. apríl 2024

V období od 15. januára do 21. marca 2024 sa uskutočnil kurz "Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024", zameraný na vzdelávanie dôchodcov.

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga