Sústredenie pre muža a ženu

20. február 2023 galéria udalosť
Sústredenie pre muža a ženu

Ak ste športovci alebo aspoň fanúšikovia športu, viete, že v ňom nemôžete byť úspešní bez pravidelného a systematického tréningu.

Okrem pravidelných tréningov športovci absolvujú aj rôzne sústredenia, kde ešte intenzívnejšie zdokonaľujú zručnosti, ktoré potrebujú vycibriť. Ak sa trošku venujete budovaniu svojho manželstva a záleží Vám na milovanej manželke, milovanom manželovi, určite už viete, že aj manželia potrebujú pravidelný tréning a minimálne raz za sezónu kvalitné sústredenie. Športovci (najmä tí slovenskí) si dobre rozmyslia, kam sa na vyberú na sústredenie, aby ťažko získané financie nevzišli nazmar. Tak aj manželia, ktorí túžia, aby ich láska napredovala, pravidelne trénujú a vyhľadávajú kvalitné sústredenia, aby ich dovtedajší spoločný život a nadobudnuté hodnoty nevzišli nazmar.

K jedným, nebojím sa napísať, z profesionálnych centier, ktoré ponúkajú veľmi kvalitné podmienky k tréningu a sústredeniam pre manželské páry, patrí aj Centrum pre rodinu v Trenčíne. Celoročne organizuje rôzne rodinné aktivity a jedným z vrcholov jeho činnosti je možnosť pre manželov zapojiť sa do týždenného intenzívneho sústredenia, ktoré sa pod názvom Národný týždeň manželstva tento rok konalo 13.-19. februára.
Posúďte sami. Manželia, ktorí túžia, aby ich láska bola posilňovaná, vzrastajúca a stále vášnivejšia, mali počas tohto týždňa možnosť zapojiť sa do viacerých, manželstvo posilňujúcich činností:
– tanec - pod vedením profesionálov z tanečnej školy manželov Paškovcov
– spev - pod vedením profesionálnej chválovej skupiny Lámačské chvály
– vrhanie - manželský bowlingový zápas v profesionálnom centre v Zámostí
– chôdza – nordic walking s profi trénerom
– slovenská hádzaná – alko či nealko zápolenie manželov na rôznych občerstvovacích staniciach vo viacerých častiach Trenčína
– rehabilitácia – možnosť absolvovať masáže, wellness
– vedomosti – moderovaný manželský kvíz
– požehnanie – obnova manželských sľubov počas svätej omše v kostole Svätej rodiny na Juhu
Centrum v tomto týždni sprostredkovávalo množstvo ďalších aktivít.

Možno sa pýtate prečo o tom píšem. S manželkou sme svoji už 25 rokov. Počas tohto obdobia boli fázy, kedy sme zanedbávali starostlivosť o seba a vtedy náš vzťah chladol a odcudzovali sme sa. Preto sa snažíme pravidelne trénovať a zúčastňovať sa rôznych sústredení. Ďakujem Dobrému Bohu za toto poznanie, pretože aj po 25 rokoch sa teším domov z práce, rád s manželkou tancujem, zabávam sa, zúčastňujem sa rôznych aktivít, stále sa teším na čas trávený v jej prítomnosti a spoločne žijeme pre naše deti a užívame si ich úspechy.


Pozrite si aj udalosť v kalendári a fotky k tomuto článku.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024: Pohľad na úspešný vzdelávací program

23. apríl 2024

V období od 15. januára do 21. marca 2024 sa uskutočnil kurz "Dedkov sprievodca digitálnou galaxiou 2024", zameraný na vzdelávanie dôchodcov.

Rodinný florbalový turnaj v Trenčíne: Spojenie rodín a športovej vášne

26. marec 2024

Dňa 16. marca 2024 sa Športové centrum M- SPORT na Ostrove v Trenčíne stalo dejiskom výnimočného športového podujatia.

Rekonštrukcia oporných múrov: Ďalšia fáza v celkovej revitalizácii priestorov Centra pre rodinu Trenčín

15. marec 2024

V pondelok 11.3.2024 sa začala plánovaná rekonštrukcia oporných múrov u nás v záhrade - v Centre pre rodinu Trenčín.

Vitamínová bomba pre vzťahy - ako sme prežili NTM 2024

20. február 2024

V dňoch od 12. do 18. februára 2024 organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín už 10-ty Národný týždeň manželstva (NTM), ktorý nám ponúkol jedinečnú príležitosť propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu pre moderného človeka. Tohtoročné motto Národného týždňa manželstva bolo: "Vitamíny pre vitálny vzťah"

Národný týždeň manželstva 2024

31. január 2024

Doplňte si vitamíny pre váš vzťah!

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga